Lämpimästi tervetuloa viettämään äitienpäivää meille Voimalalle! Päivän aikana tunteja, joissa kaksi treenaa yhden hinnalla!

Lisäksi ihanille asiakkaille luvassa yllätyslahjoja sekä erikoistarjouksia.

Äitienpäivänä 12.5. meillä treenaa kaksi yhden hinnalla.

Jos sinulla on jäsenyys tai kertakortti pääsee ystäväsi mukaan treeneihin maksutta.
Mikäli jäsenyyttä ei vielä ole, voitte osallistua yhdessä kertamaksulla 12€.

Ilmoita itsesi ja ystäväsi mukaan tunnille alla olevan linkin kautta. Paikkoja tunneille rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vaihtoehtoina on kolme erilaista tuntia:

Klo 11-12:30 Käsilläseisonta ja kehonpainotreeni

Kehonpainoharjoittelu -tunnilla treenataan pääasiassa oman kehon painolla ja tavoitteena tunneilla on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja opetella uusia taitoja.

Käsilläseisontaosiossa tutustutaan käsilläseisonnan perusteisiin ja tehdään erilaisia taito-, liikkuvuus- ja voimaharjoituksia käsilläseisontaa silmällä pitäen.

Klo 15-15:55 Vatsa-pepputreeni

Tehokasta ja monipuolista treeniä reisille, pakaroille, vatsalle ja selälle. Tunnilla kyykätään reilusti, jotta saadaan jalkoihin muotoa ja käytetään erilaisia lisäpainoja oman kehonpainon lisäksi. Sopii kaikentasoisille! Liikkeistä on aina eri vaihtoehtoja tarjolla.

Klo 16-16:45 Kehonhuoltotunti

Tällä tunnilla lämmitellään lihakset lempeillä liikkuvuusharjoituksilla, ja venytellään kehoa eri venyttelymenetelmiä käyttäen. Tämä tunti rentouttaa lihaksia, vähentää jumeja sekä lisää liikkuvuutta. Lisäksi mieli rentoutuu. Kehonhuoltoa suositellaan kaikille liikuntaa harrastaville.

 

Tuntit sopivat kaiken tasoisille liikkujille.