Seuraava kurssi alkaa helmikuussa

Tervetuloa oppimaan oikeaoppiset ja ennenkaikkea turvalliset tekniikat kyykyistä, punnerruksista, maastavedosta, leuanvedosta ja yleisimmistä kahvakuulaliikkeistä!

Voimalan tärkein arvo on että asiakkaat voivat hyvin eivätkä riko itseään väärin tehdyin liikeradoin. Tästä syystä Crosstraining harjoittelu aloitetaan aina käymällä ensin aloituskurssi. Koulutetut ammattivalmentajat ovat meillä sinua varten!

Kurssin aikataulu ja teemat: (lähes täynnä)

1. KERTA ke 20.2. klo. 19:15-21:15
TAKAKYYKKY
ETUKYYKKY
MAASTAVETO
SUMOMAASTAVETO
PYSTYPUNNERRUS ja VAUHTIPUNNERRUS

2. KERTA su 24.2. klo. 12:30-14:30
VALAKYYKKY
TAKAKYYKKY
SUORINJALOINMAASTAVETO
LEUANVETO
PENKKIPUNNERRUS
KAHVAKUULALIIKKEET: rinnalleveto + työntö, tempaus

3. KERTA ke 27.1. klo. 19:30-21:00
Kertaus kyykky, penkki, maastaveto, leuanveto + halutessasi 3RM (3 toiston maksimi näistä liikkeistä)

Tämän kurssin käytyäsi olet 100% etevä harjoittelemaan Crosstraining tunneillamme! Kurssi sopii myös sinulle joka haluat tekniikkaoppia ryhmäliikuntaa tai kuntosalitreenejä varten.

Et pääse kaikille kerroille? Laita viestiä Ninalle, yhteys@voimalavki.fi niin katsotaan paras ratkaisu sinulle!

Koko kurssin hinta 129€, SISÄLTÄÄ KUUKAUDEN TREENIKORTIN VOIMALALLE!

Osaat jo nämä liikkeet? Voit tulla aloituskurssin viimeiselle kerralle testaamaan lähtötasosi tunneilla tehtävistä liikkeistä 30€ hintaan.

Tervetuloa mukaan aloituskurssille! 🙂

Aloituskurssiin sisältyy 1kk treenit!

Oli aivan loistavaa ohjausta. Turvallisuus edellä ja tekniikka heti perässä tai rinnalla. Hyvä, kannustava ja tsemppaava ilmapiiri. Mulla penkki käytännössä tuplaantui. Huikeeta.

Hanna

Kiitos Nina! Vihdoin osaan tehdä kyykyt siten että ne tuntuu siellä missä pitääkin! 🙂

Marjaana

Mitä aloituskurssilla tehdään?

Voimalan Crosstraining ALOITUSKURSSI on kolmen kerran intensiivinen tekniikkakurssi, jossa opetellaan oikeaoppiset, turvalliset ja tehokkaat tekniikat moninivelliikkeistä, kuten kyykyistä, maastavedoista ja punnerruksista.

Kurssi on henkilökohtaista valmennusta, jossa jokainen otetaan huomioon yksilönä. Kurssin käyneitä on jo toista sataa. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osaat jo nämä liikkeet? Sinä voit aloittaa Crosstraining tunneilla tekemällä näytön ohjaajan kanssa. Tästä lisää alempana.

Lupaamme sinulle Crosstraining harjoittelulta:

– Voimaa ja Lihasmassaa
– Toimintakykyä
– Liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa
– Jatkuvasti kehittyviä treenejä monipuolisella välineistöllä
– Ammattivalmentajan viikon jokaiseen treeniisi
– Treenikavereita ja hauskoja hetkiä

CrossTraining tunneillemme tehdään aina ammattilaisten toimesta harjoitussuunnitelma, mikä takaa fiksun ja nousujohteisen harjoittelun! TRAIN HARD BUT SMART.

Aloituskurssin suorittaneet saavat Crosstraining PASSIN, joka toimii todisteena siitä, että olet pätevä osallistumaan Crosstraining tunneille. Jokainen kurssille osallistuja saa myös oman treenipäiväkirjan, jonka avulla voi seurata treenipainoja ja käyntimääriä.

Voimalavki pidättää oikeudet sisältö- ja aikataulumuutoksiin. CT tuntien lisäksi liikkeiden osaamisesta on hyötyä kaikilla tunneillamme.

CROSSTRAINING TUNTIEN SISÄLLÖT LÖYDÄT TÄÄLTÄ