Haluamme palvella asiakaskuntaamme heidän ansaitsemallaan tavalla.

Jo ensimmäisen vuoden toiminnan jälkeen alkoi olemaan selvää ettei yksi salitila tule riittämään kaikille palveluillemme. Haasteita vain yhden salin käytölle on tuonut muutama erityinen asia.

1.   Illassa on vain n. 3-4 tuntia aikaa käytettävänä jolloin valtaosa asiakkaista tunneille pääsee
2.  Laaja välineistömme vie paljon tilaa salista (kyykkypaikat, penkit, boksit, levypainot jne. ) ja näinollen vähentää asiakaspaikkojen määrää ryhmäliikuntatunneilta
3.  Valmennusryhmien ja Crosstraining- tuntien suosio, haluamme vastata kysyntään

Jotta pystymme tarjoamaan laajaa kattausta tunteja niin ryhmäliikunta- kuin crosstraining asiakkaillemme ja vielä järkeviin kellonaikoihin, olemme tulleet siihen tulokseen, että toinen salitila jossa voimme pitää tunteja yhtäaikaa toisen tunnin kanssa on meidän ainoa vaihtoehto. Emme halua karsia palveluitamme tilanpuutteen takia.

Crosstraining- harjoittelulle on ollut selkeästi kysyntää. Voi että, tämä jos mikä lämmittää mieltäni! – Nina

Crosstraining – toiminnallinen voimaharjoittelu

Crosstraining on toiminnallista harjoittelua parhaimmillaan. Isot moninivelliikkeet kuormittavat useita kehonosia ja lihaksia samanaikaisesti. CT tunneilla oheisharjoitteet jatkavat vähintäänkin samaa linjaa! Miksi harjoitella vatsarutistuksia laitteessa? Emme me arjessa tee koskaan sellaista liikettä.

Crosstraining harjoittelun hyödyt:

 • pienryhmät, yhteisöllisyys
 • oma valmentaja viikon jokaisessa treenissä, yksilöllistä valmennusta
 • lihasmassan hankinta
 • kehonmuokkaus ja kiinteytyminen
 • voiman hankinta
 • lihastasapainon parantaminen
 • liikkuvuuden parantaminen
 • kehität tukilihaksistoa, koordinaatiota ja tasapainoa
 • sopii jo hieman harjoittelutaustaa oleville
 • et varmasti pääse kyllästymään

 

Meillä Voimalalla turvallisuus ja tehokkuus on harjoittelun ydinajatus. Alusta alkaen on ollut selvää ettemme voi ohjata Crosstraining tunteja valtaville ryhmille johtuen juuri siitä että turvallisuus kärsisi. Pienryhmäharjoittelu on ihanaa myös kaikille valmentajillemme kun saa toden teolla keskittyä asiakkaisiin yksilöinä!

Crosstraining on pienryhmävalmennusta, jossa jokainen huomioidaan yksilönä.

 

Harjoittelun pohjana ammattilaisten suunnittelema ohjelmointi

Crosstraining harjoittelu on optimoitu siten että tulet saamaan varmasti tuloksia käymäsi jakson aikana. Vain kokeneimmat ja parhaat ohjaajamme ohjaavat näitä ryhmiä. Kaikki CT ohjaajat pitkälle koulutettuja voimavalmentajia, joten asiakkaamme ovat erinomaisissa käsissä.

Tästä tulemmekin aasinsiltana siihen miksi hinnoittelumme CT tunteihin muuttuu. Ryhmäliikuntakortti toimii kaikkien korttien pohjana, ja siihen voi ottaa päälle haluamalleen ajalle toistaiseksi voimassaolevaksi PREMIUM lisän. Premium lisä syyskuun aikana tarjoushintaan 10€/kk.

 

Miksi siis minun pitää maksaa nyt enemmän?

 1.  CT tarjontamme laajenee. Tunteja on huomattavasti enemmän kalenterissamme kuin aikaisemmin johtuen siitä että saamme oman, toisen salin Crosstraining käyttöä varten. Uusi sali on käytössä 3.9. alkaen. Lisäksi kellonajat eivät ole enää jämäaikoja, vaan nyt ihan oikeita treeniaikoja.
  2.  CT tunnit ovat pienryhmävalmennusta 8-12 hengen ryhmissä. Valmennus maksaa aina enemmän kuin vain ohjattu treeni tai vaikkapa virtuaalitunti. Saat tunneilla henkilökohtaista valmennusta pienryhmässä. Tästä yksilöllisempää on ainoastaan yksilövalmennus. Verrataanpa vielä että 1h yksilövalmennusta maksaa n. 80€. Saat nyt Crosstraining- ja ryhmäliikuntatarjontamme eli yhteensä n. 120h treeniä kuukauden aikana n. 60-70€/kk hintaan.
  3.  Olemme sijoittaneet ja tulemme sijoittamaan valtavasti välineistöön.
  4.  Ohjaajien ammattitaitoa päivitetään koko ajan.
  5.  Hintatasomme on ollut liian alhainen Crosstrainingin osalta verrattuna alueen yleiseen hintasoon.
  6.  Tunnit tullaan pitämään vaikka olisi vain 2 osallistujaa. Ryhmäliikunnassa raja on 6 hlö.
  7.  Sinulla on oma valmentaja viikon jokaisena päivänä. Valmentajat alan erityisosaajia.
  8.  Haluamme että sitoudut voitavasi mukaan Crosstrainingiin. On täysin sama minkä tunnin valitsee jos tavoite ei ole kirkkaana mielessä ja hintakin kaikelle on sama. Se että maksu CT harjoittelusta tulee olemaan eri kuin ryhmäliikunnasta antaa meille heti tiedon kuinka moni CT tunneilla haluaa käydä ja näinollen pystymme lisäämään tarvittaessa tunteja tai vastaavasti aloituskursseja. Mikäli tunnit tuppaavat olemaan täynnä, meidän ei kannata aloittaa uutta aloituskurssia aivan heti.

Käymällä 2-3 kertaa viikossa treenillä, tulet saamaan huipputuloksia lihaskunnossa- ja voimatasoissa!

 

Voinko ostaa pelkän CT kortin?
Voit, mutta se maksaa saman verran kuin ryhmäliikunnan kanssa. CT harjoittelu on valmennusta ja se maksaa aina enemmän kuin ryhmäliikunta. Lisäksi haluamme varmistaa että kävisit mahdollisimman paljon CT tuntien lisäksi myös kehonhuoltotunneillamme sekä kehonpainotreenissä. Näistä on valtava hyöty kehitystäsi, hyvinvointiasi ja palautumista ajatellen!

 

Haluan mukaan CT tunneille, kuinka se onnistuu?

MAHTAVAA! Pääset mukaan käymällä joko CT aloituskurssin tai näytön. Tervetuloa aloittamaan CT harjoittelu!