Voisin aloittaa esittelyni sanoilla; Hei, olen Outi keski-ikäinen rapakuntoinen perheenäiti. Mutta kuulostaako se pahalta? No, mutta totta se on joten menköön.

Nuoruudessani olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti, mutta sitten iski perinteiset syyt lapset ja työ, jotka mukamas veivät kaiken ajan ja liikkuminen jäi. Hyviä tekosyitä on ollut myös niska-, hartia- ja selkäkivut. Vaikka näiden ”tekosyiden” takia olisi voinut luulla, että motivaatio liikuntaan viimeinkin iskisi. Mutta ei, ikävä kyllä. Vuosien varrella olen kokeillut erilaisia liikunta vaihtoehtoja, mutta varsinaista kipinää en ole saanut. Nyt viimeiset vuodet olen vain lenkkeilyt lasten ja koiran kanssa.

Kuva: Kamera Petteri

 

Nyt työkuvioiden muututtua ja lasten kasvaessa omaa aikaa ”ehkä” jää enemmän. Vaikka eihän nuo lapset vielä niin isoja ole (kaksi koululaista ja yksi eskarilainen) ja töitäkin on aikas paljon. Voimalan bloggaus homma kuulosti kivalta ja päätin lähteä rohkeasti mukaan. Kiitos Nina <3

Olen myös miettinyt tavoitteita syksylle. Päällimmäisenä on oman jaksamisen kasvattaminen ja kunnon kohotus. Voimalan tuntitarjonta näyttää niin monipuoliselta, että sieltä varmasti löytyvät oikeat lääkkeet. Alusta asti haluan ehdottomasti kiinnittää huomiota kehonhuoltoon, se ehkä on tässä iässä erittäin tarpeellista . Onneksi Voimala tarjoaa liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon useamman vaihtoehdon. Selkäkipuilijani vatsa ja ylävartalo treenit tulevat enemmän kuin tarpeeseen, joten niitä aion testata myös. Kunnon noustessa haaveena on Crosstraining ja voimaharjoittelu. Mielenkiinnolla aion mennä mukaan kokeilemaan monipuolisesti Voimalan tuntitarjontaa ja siitä sitten raportoin myös täällä blogissa.

Hei ja tulkaa muuten kokeilemaan tunteja Voimalalle kuunvaihteessa, silloin on Voimalan avoimet ovet.

Outi