Moikka!

Nimeni on Maiju ja olen saanut huikean tehtävän olla yksi Voimalan blogiprojektiin valituista henkilöistä. Bloggaaminen on minulle täysin uusi juttu, mutta tartun tähän minulle tarjottuun haasteeseen uteliaan innokkaasti. 🙂

Olen 22-vuotias ja ammatiltani kokki. Liikkuminen on vapaa-aikani kantava voima ja olenkin aika aktiivinen sporttaaja. Liikunnassa minulle tärkeää on liikunnan tuoma ilo ja innostavat treenikaverit. Aktiivinen elämäntapa pitää herkästi oikuttelevan selkäni kunnossa ja auttaa jaksamaan fyysisessä työssäni. Luonteeltani olen iloinen ja todella herkästi uusista asioista innostuva. Innokkuuden ansiosta minulla onkin usein monta rautaa tulessa ja havittelen uusia haasteita suoritettavakseni.

Tämän hetken harrastuksiini kuuluu kuntosali ja lenkkeily. Kesän aikana myös porrasjuoksutreenit ovat nousseet suosikkitreenien joukkoon. Pyrin aina silloin tällöin tekemään erilaisia lajikokeiluja arjen virkistämiseksi. Mitään pitkäaikaista lajitaustaa minulla ei mistään yksittäisestä lajista ole, vaan olen kokeillut ja harrastanut montaakin eri lajia. Uusin innostukseni on päälläseisonta, josta pyrin etenemään pikkuhiljaa käsilläseisontaan.

Voimalan ryhmäliikuntatunneista odotan eniten RubberPump tunnille pääsyä. Kuminauhataljoilla suoritettavan monipuolisen treenin suosio näkyykin nopeasti täyttyvistä tunneista, joten aina uuden tunnin ilmestyttyä kalenteriin täytyy varauksissa olla nopea. Muutaman taljalla tehdyn testivedon jälkeen voinkin jo todeta, että odotan tuntia suurella innolla. Tulen varmasti kirjoittamaan tästä uudenlaisesta harjoittelumuodosta laajemman postauksen.

Blogikirjoittamisen aloittaminen onkin hyvä sysäys liikuntatavoitteideni työstämiseen, eli voiman ja lihasmassan kasvattamiseen. Olen aina ollut parhaimmillani kestävyyttä ja liikkuvuutta vaativissa aktiviteeteissä, joten nyt on aika laittaa kaikki likoon voimatreenien parissa. Voimalan laaja ryhmäliikuntatarjonta sekä edessä olevat mielenkiintoiset workshopit tulevatkin takuuvarmasti tarjoamaan tavoitteitani tukevaa treeniä!

Ensi viikon lauantaina 5.8 onkin jo luvassa Konsta Koivurannan ohjaama kehonpainoharjoitteluworkshop. Workshopissa käydään läpi kehonpainoharjoitteluliikkeiden helpotettuja liikekehittelyitä sekä myös vaikeampia variaatioita. Kehonpainoharjoittelijoiden treenivideoista motivoituneena tulen ottamaan kyseisestä workshopista kaiken ilon irti. Uskon saavani käsilläseisonnan kehittämiseen täältä erinomaisia tärppejä! Innolla tulevia treenejä odottaen. 🙂

-Maiju