Voimatreenit ovat muodostuneet itselleni erittäin tärkeäksi osaksi elämää. Ylipäätään monipuolinen liikkuminen on elinehtoni, joka määrittelee vapaa-aikani hyvinkin tehokkaasti. Myös tuttavapiirini on saanut kuulla kyllästymiseen asti kaakatustani liikunnan ja ennenkaikkea hyvän lihaskunnon tärkeydestä itselleni.

Ihan ensimmäisen sysäyksen voimatreenin pariin sain Voimalalta. Tuskin koskaan olisin itse edes oivaltanutkaan, kuinka hauskan koukuttavaa oman maksimivoiman kartoittaminen ja kehittäminen voi ollakkaan. En ollut ennen ajatellutkaan mitään maksimitreenejä. Ja nämä treenit ovatkin vasta aivan alkutekijöissään. 🙂

Crosstraining workshopin jälkeen treenini ovat muuttuneet monipuolisemmiksi ja enää ei salillakaan tule sitä fiilistä, että mitähän seuraavaksi keksisi treenata. CT workshopin tekniikkaopettelujen jälkeen olenkin ujuttanut salipäiviini juuri workshopissa opittuja liikkeitä.
Voimalan CT-tunneillakin olen käynyt aina aikataulujen natsatessa. Sykkeitä kohottavat ja kroppaa vetreyttävät alkulämmittelyt pohjustavat voimatreenit hyvin ja tunnit ovat menneet läpi hyvällä sykkeellä ja fiiliksellä. Näille tunneille olisi kiva ehtiä joka kerta, kun niitä kalenterissa vain on.

Viimeksi CT-treeneihin osallistuttuani pääaiheena olivat maastaveto ja takakyykky. Maastavetotankoon saan nykyään painoja laittaa useita kiloja enemmän kuin mitä mavetreenaamista aloittaessa, koska sitä on tullut salilla aika säännöllisesti harjoiteltua. Myös takakyykyn tekniikka alkaa pikkuhiljaa hioutumaam ja tankoon on saanut treenaamisen myötä lisäillä painoja.

CT-tunneilla parasta on ohjaajien täysi panostus jokaisen tekniikan ja suorituspainojen tarkasteluun. Mikäli itsellä ei ole lähtöpainoihin ollut mitään ajatusta, ohjaajat ovat aina osanneet asiantuntevasti suositella sopivia painoja ja kehottaneet tarvittaessa lisäämäänkin niitä. CT-ryhmän koko mahdollistaa ohjaajan pystyvän keskittymään jokaiseen treenaajaan treenien aikana. Näin treenit pysyvät tehokkaina ja kukaan ei vahingossakaan tee vääränlaisella tekniikalla.

Voin vaan edelleenkin suositella suuresti CT workshopin käymistä ihan kaikille tekniikkaoppien kannalta. Suurena plussana on, että sen jälkeen pääsee koukuttaviin treeneihin hyvän ohjauksen pariin. Itse ainakin olen saanut tulosta aikaiseksi ja lisää voimaa kroppaan. Ja entistäkin suurempaa riemua liikkumisesta. 🙂

-Maiju

 

Uudet ALOITUSworkshopit löytyy TÄÄLTÄ.