Naisten iltaa vietetään tällä kertaa osana Tikkutehtaantien Joulupäivää!

Oletko välillä väsynyt ja pinna palaa herkästi? Haluaisitko olla enemmän läsnä ja iloinen ystävien sekä perheesi parissa? Kaipaako kehosi liikettä ja liikkuvuutta?

Tule viettämään rentouttavaa iltaa naisten kanssa! Illan aikana tehdään lempeitä kehoa huoltavia sekä liikkuvuutta lisääviä liikkeitä, lopuksi venytellään ja tehdään rentouttava sekä voimauttava rentoutusmeditaatio. Sopii myös raskaana oleville. Illan jälkeen kehosi tuntuu kevyeltä, rentoutuneelta ja mielesi on rauhoittunut. Täällä on hyvä nollata mielestä työviikko ja aloittaa ihana viikonloppu!

Ilman lihaskireyksiä keho ja mieli on huomattavasti kevyempi ja kestät vastoinkäymisiä ja stressiä paremmin. Rentoutuminen omassa rauhassa auttaa sinua jaksamaan ja olemaan läsnä arjessa, työssä ja lasten kanssa.

Tunnin päätteeksi voit halutessasi jäädä nauttimaan vielä kupin teetä (jonka tarjoaa Teeleidi) viltin alla sekä pientä syötävää. Mukaan lämmintä ja mukavaa vaatetta sekä villasukat.

Perjantaina 24.11.2017 klo 18.30-20:00
Hinta 15e
Voimalavki, Tikkutehtaantie 2d, Vaajakoski
Valmentaja Virve Lähdesmäki

Joulutapahtumassa luvassa mm. heppa-ajelua, joulutunnelmaa, tarjouksia, vanhoja videoita ja Lounasmessissä tarjolla riisipuuroa eurolla. Mukana tapahtumassa Voimalavki, Teeleidi, Superfit, Lounasmessi, TiinaJohanna Eyelashes ja Happy Mood Coaching.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Varaa paikkasi alla olevan linkin kautta tai soittamalla 0400271919 tai meilaamalla info@happymood.fi