Kysytty naisten ilta tulee taas!

Oletko välillä väsynyt ja pinna palaa herkästi? Haluaisitko olla enemmän läsnä ja iloinen ystävien sekä perheesi parissa? Kaipaako kehosi liikettä, liikkuvuutta ja rentoutumista?

Tule viettämään rentouttavaa iltaa naisten kanssa! Illan aikana tehdään lempeitä kehoa huoltavia sekä liikkuvuutta lisääviä liikkeitä, lopuksi venytellään ja tehdään rentouttava sekä voimaannuttava rentoutusmeditaatio. Ilta sopii kaikenkuntoisille sekä myös raskaana oleville. Naisten illan jälkeen kehosi tuntuu kevyeltä, rentoutuneelta ja mielesi on rauhoittunut. Täällä on hyvä nollata mielestä työviikko ja aloittaa ihana viikonloppu!

Ilman lihaskireyksiä keho ja mieli on huomattavasti kevyempi ja kestät vastoinkäymisiä ja stressiä paremmin. Oma pieni lepohetki ja kehon rentoutuminen auttaa sinua jaksamaan ja olemaan läsnä arjessa, työssä ja lasten kanssa.

Kehonhuolto ja rentoutus kestää noin 90 minuuttia, jonka jälkeen voit halutessasi jäädä nauttimaan vielä kupin teetä viltin alla sekä pientä iltapalaa. Ota mukaan mukavaa vaatetta, tarvittaessa lisättävää lämminta vaatetta sekä villasukat.

 

Perjantaina 26.1.2018 klo 18.30-20:30
Hinta 25e
Voimalavki, Tikkutehtaantie 2d, Vaajakoski
Valmentaja Virve Lähdesmäki

Varaa paikkasi rentoutumaan alla olevan linkin kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Tarjousta jäljellä

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)