Ohjaajat

Nina Välikangas

Olen Nina, intohimoinen liikkuja ja yrittäjä Vaajakosken uudessa Voimalassa.

Hyvä musiikki yhdistettynä hyvin suunniteltuihin treeneihin on liikunnassa parasta mitä tiedän. Haluan tuoda yritykselläni asiakkaille hyvinvointia, onnistumisia sekä itsensä ylittämisiä. Sitä kautta lihaskunnon, voiman ja suorituskyvyn paranemista. Haluan että Voimala on paikka jossa asiakkaan on hyvä olla ja että tänne tulee joka kerta yhtä mielellään.

Suvussani yrittäjyys on yleistä ja olenkin tuntenut koko aikuisiän vetoa vapauteen ja vastuuseen, yrittäjyyteen. Elän intohimosta, rakastan vastuuta, olen ahkera ja en pelkää heittäytyä ja ottaa riskejä. Normi 8-16 työaika ei sovi minulle, joten nyt olen päässyt siitäkin pulmasta. Parhaimmillani olen iltaisin ja se sopii tähän työnkuvaan. En voisi kuvitella itselleni parempaa ja antoisampaa työtä kuin tämä. Meidän mahtavat asiakkaat ja super ohjaajat tekevät tästä työstä lopulta sen mitä se on.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut aktiivisesti vuodesta 2012 lähtien. Ohjattuja tunteja minulla on poikkeuksellisen paljon, laskin että lähes 1000. Koen, että ohjatessa olen elementissäni ja se antaa minulle valtavasti voimaa, intoa ja energiaa. Tätä samaa haluan ohjatessani välittää myös asiakkaisiin.

Ohjaajana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen tunnilla olija pääsee tekemään treenin omalla tasollaan tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä hyödyntäen. Ohjaajana olen myös tottakai vaativa, joten minulle on myös sydäntä lähellä se että asiakas pääsee kehittymään ja poistumaan myös tarpeen tullen mukavuusalueeltaan. Osaan siis komentaa.

Itse treenaan ryhmäliikuntatuntien lisäksi paljon isoja perusliikkeitä kuten kyykkyjä, penkkipunnerruksia ja leuanvetoja. Tällä hetkellä oma treenitavoite on toistoleuanvetojen parissa. Lisäksi vuoden 2018 Sulkavan soutu (60km) kuuluu tavoitteisiini. Koulutan itseäni jatkuvasti, niin liikunnan ja ravitsemuksen puolella, kuin myös parempana johtajana.

Olen ollut kehittämässä ystäväni Joonas Mäkipellon kanssa uutta ryhmäliikuntakonseptia nimeltä RubberPump®. Tätä täysin uudenlaista ryhmäliikuntamuotoa pääsee kokeilemaan meillä Voimalalla! Tavoite on viedä tämän tunnin ilosanomaa ympäri Suomen, mahdollisimman monille saleille ja liikkujille. Palaute on ollut henkeäsalpaavan hyvää, mikä luo entistäkin enemmän uskoa konseptin tulevaisuuteen. JEJ!

Ryhmäliikunnan tueksi olemme tuoneet Voimalalle tänä syksynä (-17) tavoitteellisemman, voimaharjoitteluun panostavan CrossTrainingin. Tämä ei ole tarjonnassamme vain siksi että oma mieltymykseni on treeneissä sinne suuntaan. Se on myös siksi että vuosia ryhmäliikunnassa käyneet todella tarvitsevat välillä suurempia kuormia, voimaa kroppaan, jotta taas voidaan päästä eteenpäin. On ihana huomata kuinka suorituskyky kasvaa ja ns. perustunneilla tuntuukin taas helpolta kun tekee hetken aikaa vähemmän toistoja isommalla kuormalla, tavoitteellisesti.

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi testaamaan Voimalavki:n palveluita, sekä löytämään liikunnan ilon, tehokkuuden ja monipuolisuuden – juuri sellaisena kuin olet! Lupaan että annan itsestäni kaikkeni sinulle ja koko porukalle joka Voimalalla treenaa.

Nähdään tunneilla! Kalenteriin pääset TÄÄLTÄ ja lisätietoja CrossTrainingista saat TÄÄLTÄ

<3 Nina

Koulutus:

Liikunnan ammattitutkinto

Voimaharjoitteluohjaaja (Spartan Gear)

Painonnosto-ohjaajakoulutus PNOK 1 (Painonnostoliitto)

Kahvakuulaohjaaja (Funky Fit)

Ryhmäliikunnanohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)

Useita liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä luentoja

Merkonomi (YO)