Ohjaajat

Nina Välikangas

Olen Nina, intohimoinen liikkuja ja yrittäjä Vaajakosken uudessa Voimalassa.

Hyvä musiikki yhdistettynä hyvin suunniteltuihin treeneihin on liikunnassa parasta mitä tiedän. Haluan tuoda yritykselläni asiakkaille hyvinvointia, onnistumisia sekä itsensä ylittämisiä. Sitä kautta lihaskunnon, voiman ja suorituskyvyn paranemista. Haluan että Voimala on paikka jossa asiakkaan on hyvä olla ja että tänne tulee joka kerta yhtä mielellään.

Suvussani yrittäjyys on yleistä ja olenkin tuntenut koko aikuisiän vetoa vapauteen ja vastuuseen, yrittäjyyteen. Elän intohimosta, rakastan vastuuta, olen ahkera ja en pelkää heittäytyä ja ottaa riskejä. Normi 8-16 työaika ei sovi minulle, joten nyt olen päässyt siitäkin pulmasta. Parhaimmillani olen iltaisin ja se sopii tähän työnkuvaan. En voisi kuvitella itselleni parempaa ja antoisampaa työtä kuin tämä. Meidän mahtavat asiakkaat ja super ohjaajat tekevät tästä työstä lopulta sen mitä se on.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut aktiivisesti vuodesta 2012 lähtien. Ohjattuja tunteja minulla on poikkeuksellisen paljon, laskin että lähes 1000. Koen, että ohjatessa olen elementissäni ja se antaa minulle valtavasti voimaa, intoa ja energiaa. Tätä samaa haluan ohjatessani välittää myös asiakkaisiin.

Ohjaajana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen tunnilla olija pääsee tekemään treenin omalla tasollaan tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä hyödyntäen. Ohjaajana olen myös tottakai vaativa, joten minulle on myös sydäntä lähellä se että asiakas pääsee kehittymään ja poistumaan myös tarpeen tullen mukavuusalueeltaan. Tarvittaessa olen hyvinkin napakka.

Itse treenaan ryhmäliikuntatuntien lisäksi paljon isoja perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia ja leuanvetoja. Tällä hetkellä oma treenitavoite on toistoleuanvetojen parissa. Koulutan itseäni jatkuvasti, niin liikunnan ja ravitsemuksen puolella, kuin myös parempana johtajana.

Tarjoamme Voimalalla ryhmäliikunta- ja crosstraining tunteja. Ryhmäliikunnassa valinnanvaraa on moneen makuun, crosstraining sopii jo kokemusta omaavalle treenaajalle.

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi testaamaan Vaajakosken Voimalan palveluita, sekä löytämään liikunnan ilon, tehokkuuden ja monipuolisuuden – juuri sellaisena kuin olet! Lupaan että annan itsestäni kaikkeni sinulle ja koko porukalle joka Voimalalla treenaa.

Nähdään tunneilla! Kalenteriin pääset TÄÄLTÄ ja lisätietoja CrossTrainingista saat TÄÄLTÄ

<3 Nina

Koulutus:

Yrittäjän ammattitutkinto (käynnissä)

Liikunnan ammattitutkinto

Voimaharjoitteluohjaaja (Spartan Gear)

Painonnosto-ohjaajakoulutus PNOK 1 (Painonnostoliitto)

Kahvakuulaohjaaja (Funky Fit)

Ryhmäliikunnanohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)

Useita liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä luentoja

Merkonomi (YO)