Ohjaajat

Tiina Räisänen

Olen kohta 29-vuotias urheilua ja kovaa treeniä rakastava nainen. 

Ohjaan Voimalalla tunteja ja vastaan yksilövalmennuksesta. Muutama vuosi sitten lähdin kehittämään omaa yritystäni yksilövalmennuksen puolella, jonka nimeksi muodostui Boom Valmennus. Samalla heräsi myös ajatus ryhmäliikuntatunnista, jossa tunti vedetään huumorilla ja armeija-asenteella napakasti läpi. Näin syntyi Boom-tunti, jota on ohjattu Voimalalla alusta asti.

Liikuntaa olen harrastanut laidasta laitaan aina tanssista nyrkkeilymatseihin. Kuntosali ja toiminnallinen treeni on kymmenen vuotta ollut osa elämääni ja tällä hetkellä omat treenit menee voimailun ja soutamisen parissa.

Valmentajana olen vaativa, mutta haluan aina olla helposti lähestyttävä. Tykkään vetää kovia treenejä ja tsempata asiakkaat mukavuusalueen ulkopuolelle, turvallisuudesta tinkimättä.

Suosin paljon toiminnallista treeniä ja pyrin pitämään tuntini aina mahdollisimman kehittävinä. Tuon tunneilla paljon asennetta ja työmotivaatiota esille oman persoonani kautta.

Treenin pitää olla kivaa ja sen takia yritän innostaa treenaajat heittäytymään haasteisiin, kannustamaan toisia ja tsemppaan yhteisen tekemisen tappiin. Tule ihmeessä testaamaan minut tunnit ja kokeilemaan viihdytkö. 😉

Liikuntapsykologian opinnot käynnissä

Voimavalmentaja (Trainer4You)

Personal Trainer (Trainer4You)