Ratsastus vaatii ratsastajalta hyvää peruskuntoa, aerobista suorituskykyä, liikkuvuutta sekä lihaskuntoa. Ratsastus on urheilulaji ja omaa kehoa täytyy harjoittaa hevosen treenaamisen lisäksi. Workshopin ideana on antaa vinkkejä ratsastajan kehonhuoltoon ja keskivartalon lihaskuntoon liittyen. Teemme käytännön harjoituksia, jotka tukevat ratsastajan suorituskykyä.

Ratsastajan tärkein apuväline on oman kehon hallinta ja sen myötä hyvä, tasapainoinen istunta ja oikea apujen käyttö. Huolellisesti ja hyvin hoidettu keho myös palautuu paremmin ratsastuksen jälkeen ja on näin nopeammin valmis uusiin suorituksiin.

Syksyn 2017 Workshopeissa keskitymme liikkuvuuteen, kehonhuoltoon sekä keskivartalon lihaskunnon parantamiseen!

Kurssi on tarkoitettu nuorille ja aikuisille ratsastajille. Lapsetkin saavat osallistua mukaan, jos heillä on jo jonkin verran taustaa lajin harrastamisesta ja keskittymiskyky riittää puolentoista tunnin rauhalliseen tekemiseen.

WORKSHOPIT

  1. La 21.10. klo. 12-13.30
  2. La 18.11. klo. 12-13.30

 

  • Kurssin hinta 20€/ kerta
  • Kesto 90 min
  • Kukin workshop järjestetään, kun sille on ilmoittautunut 10 osallistujaa (max 20)
  • Kurssin ohjaajana Tiina Räisänen, urheiluvalmentaja, jolla pitkä ratsastustausta ja oma hevonen.
  • Kurssi järjestetään Voimalavki:n tiloissa (Tikkutehtaantie 2 D, 40800 Vaajakoski). Paljon ilmaista parkkitilaa, suihku- ja sauna mahdollisuus.

 

Otathan mukaan mukavat ja joustavat vaatteet ja halutessasi treenikengät. Myös muistiinpanovälineet kannattaa varata matkaan, niin saat laittaa ylös tärkeimmät asiat.