Ryhmäliikunta

Meillä liikunta-alan ammattilainen on aina sinua varten.

Tervetuloa treenaamaan Voimalalle! Tarjoamme ammattilaisten ohjaamia Ryhmäliikunta- ja Crosstraining tunteja yli 20h/viikossa, viikon jokaisena päivänä.

Ryhmäliikunta

Tuntivalikoimamme on monipuolinen, tunneillamme ei ole vaikeita askelkuvioita. Panostamme turvallisuuteen, monipuolisuuteen, hyvään ryhmähenkeen ja hauskanpitoon. Asiakas on meillä aina etusijalla!

Tuntimme on merkattu erilaisin värikoodein. Värit tarkoittavat tunnin teemaa.

  • Punainen = Syke & Lihaskunto
  • Vihreä = Lihaskunto
  • Musta = Voima
  • Sininen = Kehonhuolto
  • Violetti = Tanssillinen & Syke  

Ryhmäliikuntakalenterimme vaihtuu 4 kertaa vuodessa. Tuntien perusrakenne pysyy samanlaisena 8 viikon ajan, mikä takaa sen että asiakas pääsee kehittymään ja saa tuloksia aikaan. Näin on mahdollista huomata kehitys mm. lihaskunnossa, voimatasoissa, hapenottokyvyssä ja liikkuvuudessa.

Kuinka varaan tunnin?

Kurkkaa KÄYTÄNNÖN OHJEITA välilehti.

Crosstraining

Crosstraining tunnit on suunniteltu palvelemaan sinua joka haluat treeniltäsi hieman enemmän. Crosstraining kalenteri on suunniteltu siten että omaa kehitystä pääsee seuraamaan hyvin. Kevät- kesä- ja syyskaudelle tehdään aina ohjelmointi, joka takaa että harjoittelet oikein ja kehittyen. Tunneille pääsee mukaan missä vaiheessa kautta vaan.

Kaipaatko Voimaa & Lihasmassaa?

Osallistu Crosstraining tunneillemme! Crosstraining tunneille osallistuminen vaatii aloituskurssin käymisen, jonka jälkeen olet etevä harjoittelemaan kyseisillä tunneilla. Katso uudet alkavat kurssit TÄÄLTÄ.

Yleistä

Mikä tunti sopii minulle?

Me autamme sinua mielellämme! Kalenteristamme löydät kuvauksen jokaisesta tunnistamme.

Lähtökohtaisesti aloittelijalle sopivia tunteja on:

  1. Sinisellä merkatut tunnit (esim. Voimalabalance, Liikkuvuus & Kehonhuolto, Yin & Yang Jooga, Vahvista & Venytä)
  2. Vihreällä merkatut tunnit (Vatsa-Pepputreeni, Voimala Basic)
  3. Punaisella merkatut tunnit (Kahvakuula, Tabata)

Kuntoilijalle sopii kaikki tuntimme. Kokeile rohkeasti erilaisia tunteja ja löydä joka kategoriasta ne juuri sinulle mieleiset ohjatut tunnit.

Kaikilla tunneillamme asiakas tekee liikkeet oman kuntonsa mukaan, joten rankallekaan tunnille tuloa ei missään nimessä kannata pelätä!