Lämmin kiitos siitä että olet valinnut Voimalan liikuntapaikaksesi <3 Jotta pääset nauttimaan palveluistamme täysin siemauksin, tässä listattuna muutamia yleisiä ohjeita jotka toivottavasti helpottavat sinua.

Yleisiä ohjeita

Voimalalle olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme erinomaisesti, suurella sydämellä. Meiltä löytyy tunnit niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle konkarille. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tuntien sisältö mietityttää. Tässä muutamia yleisiä käytänteitämme, jotka toivottavasti helpottavat asiointiasi meillä Voimalalla. 

Yleisen viihtyvyyden vuoksi, huolehdithan hygieniastasi. Puhtaat vaatteet ja hikipyyhe tuovat mielekkyyttä myös kanssatreenaajille. Liian voimakkaitten parfyymien käytöstä joku voi saada allergisen reaktion. Toivomme näitä siis vältettävän. Etenkin flunssakausina, muistathan käsihygienian ennen tuntia ja tunnin jälkeen. Ethän myöskään tule tunneille kipeänä, se ei ole hyväksi sinulle ja voit tartuttaa samalla muita. Huolehdi myös että olet syönyt ja juonut riittävästi että jaksat harjoitella. Voimalalla myydään energiapatukoita ja palautusjuomia, joita kannattaa hyödyntää tarvittaessa myös ennen treeniä ja toki sitten treenin jälkeen.

Kaikki pihan parkkipaikat ovat asiakkaittemme vapaassa käytössä. Puhukuoneet, joissa suihku-ja saunatilat, löytyvät toisesta kerroksesta. Naisten pukuhuoneesta löytyy lisäksi infrapunasauna. Mikäli haluat saunoa tunnin jälkeen, huolehdithan itse että sauna on päällä kun saavut tunnille. Saunomisen jälkeen sauna saa jäädä päälle ajastimella.

 

Tunnin varaaminen

Ryhmäliikunta- ja crosstraining tunnit tulee varata aina etukäteen. Tunnin varaaminen tapahtuu nettisivuillamme kalenteri kohdassa (www.voimalavki.fi/kalenteri). Jotta pääset varaamaan tunnin, sinun tulee tehdä tunnukset kalenteriimme. Tunnukset pääset tekemään kun klikkaat valitsemasi tunnin kohdalta tai sivun ylälaidasta kirjaudu sisään kohdasta.

Rymäliikuntakalenteri näkyy asiakasnäkymässä 2 viikkoa eteenpäin kyseisestä päivästä. Tälle ajalle pystyt tekemään varaukset. Asiakkaalla voi olla kerrallaan 10 varausta.

 

Tunnin peruminen

Mikäli et pääsekään tulemaan tunnille, tulee se perua ennen tunnin alkua. Tunnin pääset perumaan kalenteristamme, samasta paikasta mistä olet tunnin varannutkin. Kun tunnin alkuun on alle kolme (3) tuntia, peruminen onnistuu enää soittamalla tai viestillä. Toivomme että käytät perumiseen joko tekstiviestiä tai Team Voimalavki Facebook ryhmää. Peruminen numeroon 0405879154. Peruuttamattomista tunneista lisää kohdissa 10x kortti ja jäsenyydet.

Voimalan toimesta tunneille on määritelty maksimi- ja minimiosallistujamäärät. Voimala peruu kaikki tunnit jonne on ilmoittautunut alle neljä (4) henkilöä. Mikäli tunti perutaan,tulee sinulle siitä AINA tekstiviesti. Viesti tulee numeroon, joka on merkitty numeroksesi tehdessäsi tunnukset Avoinna24 palveluun. Tarkastathan että olet syöttänyt numeron oikein. Mikäli haluat tekstiviestin johonkin muuhun numeroon, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Tunti perutaan 2-4 tuntia ennen tunnin oletettua alkamisaikaa. Näin ollen aikaa jää varata paikka joltain toiselta tunniltamme.

 

Tunnille saapuminen / leimaaminen

Tulethan aina hyvissä ajoin tunnille. Leimaa korttisi joka kerta vastaanottotiskillä olevaan laitteeseen tullessasi tunnille. Leimatessa korttia pidetään kiinni lukijassa sen aikaa, kunnes se pitää äänen ja näyttää vihreää valoa. Mikäli olet varannut useamman tunnin peräkkäin, sinun ei tarvitse leimata kuin yhden kerran itsesi sisään. Mikäli leimaamisessa ilmenee ongelmia, ilmoitathan siitä ohjaajalle niin hän voi klikkailla sinut sisään.

 

10x kortti

Tätä korttia suosittelemme sinulle joka käyt 1 kerran viikossa tunnilla. Tämä kertakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä. Yhdestä varauksesta menee aina yksi (1) kerta. Peruuttamattomista kerroista velotamme myös kertakäynnin.

 

Jäsenyydet

Jäsenyyttä suosittelemme ehdottomasti sinulle, joka pääset käymään useammin kuin yhden kerran viikossa tunnilla. Jäsenyyksiin kuuluu jäsenedut niin Voimalan kuin yhteistyökumppaneittemme hinnoista. Jäsenyyden määräaikaisuuden jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana ellei toisin ole sovittu. Noudatamme jäsenyyksissämme yhden (1) kuukauden irtisanomisaikaa. Mikäli yhden (1) kuukauden aikana asiakkaalle tulee 3 peruuttamatonta varausta, tulee tästä yhden (1) viikon mittainen varauskielto. Varauskiellon aikana ei voi varata tunteja, mutta tunneille voi toki tulla mikäli tilaa on. 

 

Maksaminen

Voimalalla käy maksuvälineenä korttimaksut, käteismaksut, sekä toistakymmentä erilaista liikuntaan ja hyvinvointiin tarkoitettua arvoseteliä/korttia/mobiilietua. Jäsenyydet laskutetaan kerran kuukaudessa ja laskuissa on 14 päivää maksuaikaa. Voimala on oikeutettu perimään myöhästyneistä laskuista 8% viivästyskoron ja 5€:n suuruisen muistutuslisän.

 

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneillamme kehität lihaskestävyyttä, koordinaatiota ja hapenottokykyä. Lisäksi poltat rasvaa ja pidät hauskaa huippuporukassa!

Tuntimme on merkattu erilaisin värikoodein. Värit tarkoittavat tunnin teemaa.

  • Punainen = Syke & Lihaskunto

  • Vihreä = Lihaskunto

  • Harmaa = Voima

  • Sininen = Kehonhuolto

 

Crosstraining

Nämä tunnit ovat ehdottomasti paras keino muokata kehonkoostumusta. Crosstraining tunneillamme saat voimaa, lihasmassaa ja liikkuvuutta. Isojen moninivelliikkeiden avulla aineenvaihdunta pysyy koholla pitkään vielä treenin jälkeenkin, joten rasva palaa! CT tunnit haastavat sinua sopivalla tavalla. Näillä tunneilla pidetään super kivaa!

CT unneille on tehty ammattilaisen toimesta nousujohteinen ohjelmointi, joka takaa sen että harjoittelet oikein ja jatkuvasti kehittyen. Crosstraining tunneille osallistuaksesi tarvitset Crosstraining passin. Passin saa suorittamalla CT aloitus kurssin, tai näytön. Alkavat kurssit löytyy nettisivuillamme www.voimalavki.fi. Tämä takaa sen että voimme teetättää tunneilla liikkeitä, joissa tekninen osaaminen on tärkein osa tunnin sujuvaa kulkua, asiakkaan kehittymistä ja ennenkaikkea turvallisuutta.

 

Mahdolliset tapaturmat

Asiakas liikkuu Voimalalla omalla vastuullaan. Teemme kaikkemme että ohjaamme turvallisesti ja tehokkaasti, silti asiakkaalla itsellään tulee olla vakuutukset liikunnan suhteen. Voimalalta löytyy ensiapupakkaus, kylmäpusseja, laastareita, yms pienten tapaturmien hoitoon. Mikäli koet tunneilla mitään epätavallista oloa, älä pelkää kertoa siitä ohjaajalle. Yleinen hätänumero on 112.

 

Team Voimalavki Facebook ryhmä

Mikäli olet Facebookissa, liity Voimalan omaan Facebook ryhmään. Ryhmässä voi jutella vapaasti tunneista, siellä kerrotaan tärkeitä käytännön asioita, ja jaetaan motivaatiota. Myös tuntien peruminen onnistuu täällä.

 

Aukioloajat

Tavoitat meidät puhelimitse arkisin klo. 10.00-20.00. Mikäli emme vastaa, olemme ohjaamassa tuntia ja soitamme sinulle takaisin niin pian kuin mahdollista. Sähköposteihin vastaamme arkisin ja viikonloput pyrimme pyhittämään levolle. Mikäli sinulla on maksuasioita hoidettavana ennen tunnin alkua, tulethan hyvissä ajoin, Nina auttaa erittäin mielellään. Jos Ninalla useampi tunti putkeen, valitettavasti näiden tuntien välissä maksuasioita ei välttämättä kerkeä hoitamaan. Silloin asian hoitaminen jää tuntien loppuun.

 

Jäsenedut

Asiakas on meille kaikkein tärkein! Haluamme palkita jäsenasiakkaamme tarjoamalla etuja niin Voimalan kuin yhteistyökumppaneittemme tuotteista ja palveluista. Ajankohtaiset edut näet nettisivuiltamme www.voimalavki.fi/jasenedut

 

Ikärajat

Voimalan ryhmäliikuntatunnit on tarkoitettu aikuisille. Ikäraja tunneille 14- vuotta. Poikkeuksia voidaan tehdä, ja mikäli haluaisitkin tulla lapsesi kanssa tunnille, toivomme että otat yhteyttä meihin etukäteen p. 040-5879154.

 

Toivottavasti näistä oli apua. Mikäli sinulla mitä vaan kysyttävää, ota yhteyttä yhteys@voimalavki.fi. Autamme erittäin mielellämme!

Treeniterveisin Voimalan väki 🙂