Kiitos että valitsit Voimalan liikuntapaikaksesi. Jotta pääset nauttimaan palveluistamme täysin siemauksin, tässä Sinulle muutamia yleisiä käytänteitä palveluistamme.

Kortin ostaminen

Mikäli olet tulossa Voimalalle ensimmäistä kertaa, olet ehdottomasti oikeutettu kokeilemaan ensimmäisen kerran ilmaiseksi. Varaa itsellesi haluamasi ilmainen kokeilu etusivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella. Mikäli et tiedä mikä tunti sinulle olisi sopiva, voit laittaa samaan ilmoittautumislomakkeeseen kyselyä mitä tuntia sinulle suosittelemme. Autamme sinua erittäin mielellämme!

Kun haluat ostaa kortin, se onnistuu kahdella tapaa.

  1. Täytä lomake HINNASTO- sivulla ja kerro minkä kortin haluat ostaa. Laitamme sinulle kortista laskun sähköpostiisi ja kortti on voimassa haluamastasi päivämäärästä alkaen. Valmiiksi tehty kortti odottaa sinua Voimalan vastaanotossa. Mikäli haluat ostaa jäsenyyden, täytämme ensimmäisellä kerralla yhdessä myös jäsenyys- lomakkeen.
  2. Kerrot Voimalan vastaanotossa minkä kortin haluat niin tehdään kortti sinulle. Parhaiten tämä käy vastaanoton aukioloaikoina, mutta myös ennen tunteja kortin osto mahdollista.

Tunnin varaaminen

Ryhmäliikuntatunti tulee varata etukäteen. Tunti varataan nettisivuiltamme kalenteri- kohdasta. Valitse ryhmäliikunta ja kirjaudu sisään.  Jokainen pääsee tekemään itse tunnuksen kyseiseen Avoinna24 palveluun, josta tunti varataan. Kirjauduttuasi sisään, pystyt kätevästi hallinnoimaan omia tuntivarauksiasi ja tietojasi. Ongelmatilanteissa tunnin varaaminen onnistuu aina myös soittamalla 040-5879154 tai sähköpostitse yhteys@voimalavki.fi.

Ryhmäliikuntakalenteri näkyy asiakasnäkymässä 3 viikkoa eteenpäin kyseisestä päivästä. Sille ajalle pystyt tekemään varaukset. Ryhmäliikuntatunnin voi varata palvelimen kautta 30 min ennen tunnin alkua saakka.

Huomaathan, että osa tunneista täyttyy nopeasti. Käytössämme on jonotusjärjestelmä, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Mikäli pääset jonopaikalta tunnille, sinulle tulee siitä AINA sähköpostiviesti tunnille pääsystä osoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt Avoinna24 järjestelmään.

Tunnin peruminen

Tunneille on turvallisuussyistä laskettu maksimiosallistujamäärä, joka on suurimmalla osalla tunneista 20 henkilöä.  Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä. Voimalavki peruu kaikki ryhmäliikuntatunnit, joille on ilmoittautunut alle 4 henkilöä. Mikäli tunti perutaan, TULEE SIITÄ SINULLE AINA TEKSTIVIESTI. Tunti perutaan 2-5 tuntia ennen tunnin oletettua alkamisaikaa.

Varaamasi tunnin voit perua Avoinna24 palvelimen kautta, kun tunnin alkuun on enemmän kuin 3h aikaa. Tämän jälkeen peruminen tapahtuu ainoastaan soittamalla tai viestillä. Peruuttamattomasta tunnista Voimalavki:llä on oikeus veloittaa sakkomaksu tai käyntikerta. Peruuttamattomasta RubberPump® tunnista veloitamme aina 10€ maksun.

Yleisiä ohjeita

Kaikki pihapiirissä olevat parkkipaikat ovat Voimalan asiakkaiden maksuttomassa käytössä. Kesällä 2017 remontoidut suihku- ja saunatilat kuuluvat kaikille asiakkaillemme.

Saavuthan tunneille hyvissä ajoin, viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Rankoille tunneille tultaessa pienet pyörittelyt/muut alkulämmittely liikkeet aulassa eivät ole pahitteeksi.

Yleisen viihtyvyyden vuoksi, huolehdithan hygieniastasi. Puhtaat vaatteet ja hikipyyhe tuovat mielekkyyttä myös kanssatreenaajille. Liian voimakkaitten parfyymien käyttö ei ole suotavaa.  Etenkin flunssakausina, muista käsihygienia! Älä tule tunneille kipeänä. Huolehdi myös, että olet syönyt riittävästi, jotta jaksat harjoitella.

Leimaathan itsesi sisään aina kun tulet tunnille. Pidä korttia kiinni lukijassa sen aikaa, kunnes se pitää äänen ja näyttää vihreää valoa. Mikäli olet ilmoittautunut 2 peräkkäiselle tunnille, sinun ei tarvitse leimata korttia kuin kerran. Tämä koskee sekä kuukausi- että kertakortteja. Kone merkitsee sinut automaattisesti molemmille tunneille.

Mikäli sinulla on kortti- tai maksuasioita hoidettavana ennen tuntia, tulethan hyvissä ajoin. Asiakaspalvelun aukioloaikoina pääset hoitamaan rauhassa ja ajan kanssa kaikki em. asiat. Aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme. Sähköpostin ja puhelimen välityksellä olemme tavoitettavissa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.  Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin asia mietityttää.

Nähdään tunneilla!