Sen lisäksi, että Voimala tarjoaa ryhmäliikuntatunteja laidasta laitaan, siellä on myös mahdollisuus Personal Trainer – palveluun. Voimalalta löytyy BOOM Valmennus ja sen ääni ja kantavavoima Tiina Räisänen.

Tiina ohjaa Voimalalla BOOM ja BOXCircuit ryhmäliikuntatunteja, sekä pitää BOOM Pudotus – pienryhmävalmennusta. Tulevaisuuden lupauksille hänellä on myös paikka sydämessä ja ohjauksissa. Heille on oma Voimala Nuoret – Tehoryhmä.

Minun elämääni avautui PT :n mentävä aukko. Mieltä kaihersi se, kuka olisi sopiva valmentaja. Sellainen, kenen kanssa homma ja kemiat toimisi. Kerroin huolestani Ninalle, ja hän suositteli BOOM Valmennusta. Jäin harkitsemaan asiaa ja otin käyntikortin mukaan. Aikaa kului, mentiin kevättä 2017 kohti. Sitten Voimalalla alkoi ulkotreenit, joita Tiina ohjasi. Ja siinä treenatessa se sitten valkeni, että ”KYLLÄ! Ihan koutsi matskua minulle.”

Miksi? Hän on räväkkä, huumorintajuinen ja hauska persoona. Hän on myös tekniikkaniuhottaja. Ja persoonana juuri sellaista ainesta, jossa on ”Respect my authority” – henki. Hän ansaitsi luottamukseni tyylillään ohjata liikkujia. Siitä huokuu sotilaallinen kuri ja järjestys. Tämä on sitten kaikella rakkaudella ja kunnioituksella sanottu.

Syyskuun puolivälissä aloitimme yhteistyön. Meillä oli tapaaminen Voimalalla, missä kävimme läpi tavoitteita, terveydentilaa, liikunta-, ravitsemus- sekä muita taustoja. Näiden avulla hän alkoi laatia minulle ruokavaliota ja treeniä. Lisäksi settiin kuului alkutesti ja mittanauhamitat. En paljasta mitä liikkeitä alkutestissä tein, mutta yleisliikkeitä aikaa vastaan.

Treeniohjelmani on rakennettu niin, että käyn kaksi kertaa viikossa salilla ja mukaan on liitetty Voimalan ryhmäliikunta tunteja kehonhuollosta toiminnallisiin treeneihin.

Treenini on jaettu niin, että kolme viikkoa teen treenit täydellä teholla. Neljäs viikko on lepoa, jolloin treenaan kevyemmin. Karkeasti ainakin puolella teholla siitä, mitä normaalisti tekisin. Viikossa lepopäiviä on 1 – 2.

Kolmen ensimmäisen viikon aikana meillä oli kerran viikossa yksi yhteinen treeni, sen jälkeen joka toinen viikko. Tämä tuntui järkevälle ratkaisulle minun taustallani ja Tiina pystyy seuraamaan minua myös silloin, kun osallistun hänen ohjaamalleen tunnille. Yhteiset treenit eivät ole pelkkää kuntosalilla vääntämistä, vaan yksilötreenien sisältökin vaihtelee. On selkeästi voimaharjoittelu painotteista tai paino on toiminnallisemmassa treenissä. Kelkka ja köydet saa kyllä aina ihan fiiliksiin!

Joka sunnuntai lähetän sähköpostitse raportin viikon kuulumisista. Kuinka ravinto, treenit ja lepo on toteutunut sekä muista tuntemuksista kuin nälkä. Se on kuulkaa sillä tavalla, että mielen vaikutus tekemiseen ja tahtotilaan on voimakas. Antaako niiden negatiivisten tunteiden vaikuttaa vai pystyykö ne voittamaan? Olen antanut itselleni opettaa, että päiväkirjalle ei valehdella. Eikä valmentajalle! Yritän tämän valmennuksen aikana myös oppia kertomaan Tiinalle, kun joku asia oikein mättää ja tekee mieli muuttua mörökölliksi. Ja kokemani perusteella, hän on näiden kuukausien aikana oppinut lukemaan minua kuin avointa kirjaa. Minun on vain sitten tarvinnut kertoa, mikä kiristää. Akuutin asian tullessa eteen, on yhteydenotto välineinä myös WhatsApp ja Messenger.

BOOM Valmennuksessa tavoitteeni on ensi kesän puolimaraton, joka on siis 21 kilometrin mittainen kestävyysjuoksumatka. Voimaharjoittelussa haluan myös kehittyä ja penkkipunnerruksesta on tullut yksi iso suosikkini! Ennen minua vei fitness henkinen meininki, nyt mennään näin ja nautin tästä todella paljon.

Suosittelen vilpittömästi BOOM Valmennusta! Jos et pelkää tekemisen makua, olet valmis antamaan itsestäsi 100% ja sitoutumaan hommaan, tämä on juuri sinulle. Kehityksen kultaisella keskitiellä ei auta oikominen, vaan oikein tekeminen. Aina se ei onnistu yksin.

 

Lopuksi haluan lainata voimahahmoni Rocky Balboan viisaita sanoja, koska hän on minulle yhtä iso liikkeelle laittava tekijä kuin Personal Trainerini Tiina.

”If this is something You wanna do, and if this is something You gotta do, then you do it. Fighters fight.”

T: Tytti

KURKKAA TÄÄLTÄ LISÄTIETOJA VOIMALAN YKSILÖVALMENNUKSESTA.