Heti alkuun haluan kiittää sekä omasta, että Voimalan puolesta jokaista ohjaajaa ja yhteistyökumppaniamme sekä ennenkaikkea meidän huikeita asiakkaitamme tästä mahtavasta, liikunnantäyteisestä vuodesta 2017 <3

Olemme saaneet toteuttaa tänä vuonna pitkälle toista tuhatta ryhmäliikuntatuntia, järjestää useita kursseja, tapahtumia, workshopeja ja yksilötreenejä. Lisäksi meillä on ollut ilo tarjota työporukoille erilaisia palveluja, ja antaa tilat käyttöön niitä tarvitseville.

Arki on ihmisen parasta aikaa

On hyvin vaikeaa ruveta summaamaan yksittäisiä vuoden kohokohtia, sillä esimerkiksi allekirjoittaneelle niitä tapahtuu lähes joka päivä. Näitä kohokohtia on itselleni hetket, kun on ohjannut onnistuneen tunnin, saanut asiakkaat onnistumaan, ja ylittämään kenties itsensä. Näitä ”arkisia” kohokohtia on myös hetket, kun näkee onnelliset asiakkaat, jotka tulevat ohjaajiemme pitämien tuntien jälkeen punaposkisena (ja ehkä tärisevin käsin tai jaloin) saista ja heittävät pienen läpän tai hymyn. Vastaavasti on aivan yhtä mahtavaa, on kun salista tulee kehonhuoltotuntien jälkeen uneliaita, rauhallisia ja hymyileviä onnekkaita.

On hieman klisee, mutta tätä työtä ei voi mielestäni mitata eikä tehdä rahan takia. Tätä tehdään rakkaudesta lajiin, rakkaudesta ihmisiin! Omalla kohdallani vuoden kohokohtia on myös keskustelut asiakkaitten kanssa Voimalan aulassa, sekä voimaa ja iloa antavat kiitokset ja kommentit sekä hauskat jutut Team Voimalavki Facebook- ryhmässä.

Samanhenkisen työkaverin merkitys

Arjen ja vuoden kohokohtia on myös päivisin hulluttelut, pohdinnat, kehityskeskustelut ja hauskat treenihetket ohjaajien ja erityismainintana tässä nyt Tiinan kanssa. Ilman Tiinaa yrittäjänä oleminen ja arki ei olisi samanlaista. On mahtavaa että ympärillä on ihmisiä jotka tekevät huonoistakin päivistä hyviä ja auttavat ideoimaan ja toteuttamaan unelmaa. Ihmisiä, jotka jakavat samat arvot. <3 Tämmöisiä olen saanut ohjaajiksi Voimalalle, voiko olla parempaa?

Hauskaa pitää olla <3

Vuosi 2017 antoi Voimalalle todella paljon. Kevään 2017 kohokohtina voidaan nostaa kurssit: Pilates, Voimaharjoittelu sekä 50+ lihaskuntokurssi. Nämä onnistuivat loistavasti ja ne antoivat meidän ymmärtää näiden tarpeellisuuden ja toimivuuden. Lumien sulaessa myös mukavan vaihtelevat ulkotreenit toivat uusia asiakkaita ja testaajia sekä sitä Voimalan kantavana voimana tunnettua, tedellista meininkiä.

RubberPump®

Huhtikuussa aloitimme leuanvetokuningas Joonas Mäkipellon kanssa kehittelemämme RubberPump® ryhmäliikuntatuntien pitämisen, ja sen huippusuosio löi meidät ällikällä. Tämä suosio jatkuu edelleen. Tunti on hyvin erilainen, suosittelemme testaamaan sitä, olit sitten konkaritreenaaja tai aloittelija.

Boom Pudotus

Pidimme treenejä koko kesän ja se oli niin mukavaa ja saimme asiakkailta kiitosta siitä. Kesällä oli myös aikaa suunnitella syksyä, ja kehitimmekin yhdessä Boom Valmennuksen Tiinan kanssa meille uusia tuotteita, joista Boom Pudotus- pienryhmävalmennus oli merkittävin ja se on otettu vastaan upeasti. Tammikuun valmennus on jo täyteen varattu.

CrossTraining

Kesällä myös voimaharjoittelu muuttui CrossTraining nimen alle, ja pääsimme toteuttamaan sitä jota olemme alusta asti halunneet. Tarjota ryhmäliikuntaa- ja voimaharjoittelua. Tarjota tunteja hyvin monen tasoisille, niin tavoitteellisille liikkujille kuin kuntoaan ylläpitäville kuntoilijoille.

On ihana sanoa että olemme onnistuneet tänä vuonna siinä. Tavoitteellisille treenaajille on tarjolla nyt CrossTraining harjoittelu, johon on tehty ohjelmointi, joka antaa haastetta, koukuttaa ja takaa kehittymisen niin lihaskunnossa kuin voimatasoissa, liikkuvuudessa ja yhdessä tekemisen riemussa. Allekirjoittanut on käynyt pällistelemässä tunneilla kuinka upeaa kehitystä tänä syksynä on tapahtunut. Lopputestaukset joulun alla löivät meidät ällikällä. Kehitys on ollut huimaa! Uudet CT ALOITUSworkshopit ja lisätiedot näet täältä.

Syksyn kohokohtia on olleet toki olemassa olevien asiakkaitten liikuttaminen ja palautteet, sekä uusien asiakkaiden tutustumiskäynnit ja tapahtumat. Lisäksi erityismainintana nimenomaan CrossTraining ALOITUSworkshopit, joissa on ollut sitä meille tärkeää yhdessä tekemisen rentoa meininkiä, mahtavaa kehittymistä ja uuden oppimista sekä pohdintaa siitä mitä tehdään ja miksi. Meillä on niin rohkeita ja ennakkoluulottomia asiakkaita että vielä kiitos siitä Teille huipuille!

Yin & Yang Jooga

Myös tämän syksyn Yin & Yang jooga täytyy mainita erityismainintana. Sari Riton ohjaama jooga on täyttänyt salin viikosta toiseen ja saanut valtavan paljon kiitosta ja onnellisia asiakkaita. Tämä tunti jatkuu onneksemme meillä myös heti viikosta 2 alkaen.

Uudet ammattilaiset tiimissämme

Erityisen upeaa on ollut myös uusien huippuammattilaisten saaminen tiimiimme alkuperäisten mahtavuuksien lisäksi. Milla, Teresa ja Marko, lämpimästi tervetuloa!

Paljon jää puuttumaan, mutta tässä oli siis pieni kurkistus vuoteemme 2017. Kiitos myös mahtaville bloggareillemme, jotka olette tehneet huikeaa työtä niin treenien kuin kirjoittamisen osalta.

Tervetuloa Uusi Vuosi 2018

Nyt Voimala ja minä haluamme toivottaa iloista Vuoden Vaihdetta ja voimaa, iloa, terveyttä ja elinvoimaa vuodelle 2018 <3 Tehdään tulevasta vuodesta yhdessä vielä edellistäkin mahtavampi, ollaan iloisia siitä mitä mahtavaa meillä on ja treenataan tosissaan muttei missään nimessä totisesti.

Mikäli et ole meidän treeneissä vielä käynyt, niin tulossa on mm. TUTUSTUMIS- lauantai heti vuoden alkupuolelle, joten tule mukaan kokeilemaan tuntimme. Luvassa on myös tilojen pientä päivitystä heti alkuvudesta, joten treenimotivaatio, mikään ei enää voi olla esteenä mahtavalle tulevalle vuodelle 😉

 

Rakkaudella Nina