Yrittäjätaipaleeni hienoimpia hetkiä on ollut se hetki kun löysin oman nimeni Vuoden Iloisin Yrittäjä kisasta henkeä salpaavan tekstin saattelemana.

Se että joku omalla ajallaan on nähnyt kaiken sen vaivan, kirjoittanut minusta niin kauniisti, saa sydämeni pakahtumaan. Kiitos vielä sinä super ihminen joka tämän laitoit ♥ En pysty tarpeeksi sanoilla kuvaamaan mitä tuo minulle merkitsee.

Nina Välikangas

Iloinen, asiakkaat täysillä huomioiva, aurinkoinen nuori nainen!

Nina on loistava liikuntaohjaaja, joka huomioi asiakkaat. Hänet tunnistaa leveästä hymystä ja iloisesta asenteesta, tuli niskaan sitten lunta, räntää, vettä tai salamoita. Tunneilla treenataan hyvällä mielellä eikä ihme, että yritystä kehutaan paljon facebookissa ja googlessa.

 

 

Suomen rehellisin yrittäjä?

Vaikka haluan kovasti kampanjoida itseni puolesta tuossa kisassa, täytyy minun ihan rehellisyyden nimissä todeta, että en usko olevani joka päivä se Suomen iloisin.

Uskon kuitenkin että Suomen iloisimman sijaan olen ehkä Suomen rehellisin yrittäjä. Rehellinen tarkoittaa minulle sitä että olen juuri sitä mitä olen, olen sydän avoimena, antamassa kaikkeni mitä sillä hetkellä minulla on annettavaa. Puhun suoraan, ja vaikka usein olenkin iloinen ja pirteä, en allekirjoita sitä että teeskentelisin koskaan sitä. Toki on olemassa päiviä kun joudun tsemppaamaan ohjaamaan mennessäni, mutta se on elämää ja täysin ok!

Ai että kuinka mahtavaa olisi päästä tässä kisassa 10 parhaan joukkoon! Olen sydämeni pohjasta kiitollinen mikäli käyt napsauttamassa äänestä painiketta. On myös tottakai ok jos et käy.

Käy äänestämässä vain jos sinusta tuntuu siltä, että olen antanut hyvää esimerkkiä ja tehnyt oikeanlaista työtä luodessani Voimalaa.

Äänestysaikaa on 11.9. klo. 10:00 saakka.

 

 

Oikeanlainen tunnelma kaiken A ja O.

Olen halunnut luoda Voimalalle rennon letkeän tunnelman. Rennon letkeä tunnelma on sitä, että paikalle saa tulla omana mahtavana itsenään, heittää omia hulvattomia tai vähemmän hulvattomia juttuja, nauraa tai itkeä, ehkä olla ihan hiljaa vaan. Sellaisen tunnelman luominen vaatii esimerkkiä.

Annan aina kaikkeni, ja olenkin maailman onnellisin siitä että olen löytänyt rakkaaseen ohjaajatiimiini samanlaisia ammattilaisia. He ovat vielä minuakin huomattavasti iloisempia ohjaajia. He paikkaavat minua silloin kun en siihen itse pysty. Ehkä tämänkin voisi olla yksi meriitti vuoden iloisin yrittäjä tittelissä? Etsi ympärillesi itseäsi parempia tyyppejä ♥

 

Elämäni rankin vuosi

Se että minua äänestettiin kisaan juuri nyt, tuntuu erittäin hyvältä myös siksi että olen viimeisimmän vuoden ajan elänyt elämäni haastavinta ajanjaksoa menetettyäni isäni täysin yllättäen viime kesänä. Työ auttaa minua jaksamaan, mutta se tuo myös surutyöhön hirmuisesti haastetta. teemme liikunta-alalla töitä iloisen asian äärellä, joten surulle on vaikeaa antaa tilaa.

Pikkuhiljaa kuitenkin surutyönkin kanssa eteenpäin. Vapaapäivät ovat tässä avainasemassa.

 

En vaihtais päivääkään”

Se että lähdin yrittäjäksi reilu kaksi vuotta sitten on ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä. Yksi asia sai minut tekemään lopullisen päätöksen siihen lähteäkö yrittäjyyden tielle vai ei. Halusin selvittää onko yrittäjyys tosiaan niin sitä itseään, mitä siitä joka kautta korviini tuolloin kantautui. Ei ollut yksi eikä kaksi jotka sanoivat ettei yrittäjän elämä ole mitään muuta kuin kamalaa.

Nyt, tämän pienen hetken yrittäjänä olleena, voin onnekseni lainata Fintelligensiä ja sanoa ”en vaihtais päivääkään”.

 

Rakkaudella Nina